bundan 1,5 yıl önce dizimdeki bir agrım yuzunden ortapedı doktoruna gittim mr sonrası menisküs yırtıgı cıktı 4-5 ay sonrada ameliyat oldum ameliyat sonrası 1 ay ıstırat ettım ameliyat sonrası dzimdeki agrılar bitmedi merdiven cıkarken zorlanıyorum cok fazla yuruyemıyorum ayrıca cok fazla dızımı bukemıyorum ve yuruken sadece bır noktada agrı hıssediyorum fakat dınlendıgım zaman dızımın altı ve ustunde agrı hıssediyorum
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 Pazartesi
Savas bey, ameliyat sonrası devamlılık gösteren ağrılar ve hareket kısıtlamaları normal değildir. Fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanına başvurmanız akıllıca olur. Bu uzmanlar, menisküs ameliyatı sonrası iyileşme sürecini daha detaylı bir şekilde değerlendirip size uygun tedavi ve egzersiz programları önerebilirler. Aynı zamanda, ameliyat sonrası komplikasyonlar yaşanıp yaşanmadığını kontrol ettirmek için ameliyatınızı gerçekleştiren cerrahla da tekrar görüşmeniz faydalı olabilir.
savas
13 Mayıs 2024 Pazartesibundan 1,5 yıl önce dizimdeki bir agrım yuzunden ortapedı doktoruna gittim mr sonrası menisküs yırtıgı cıktı 4-5 ay sonrada ameliyat oldum ameliyat sonrası 1 ay ıstırat ettım ameliyat sonrası dzimdeki agrılar bitmedi merdiven cıkarken zorlanıyorum cok fazla yuruyemıyorum ayrıca cok fazla dızımı bukemıyorum ve yuruken sadece bır noktada agrı hıssediyorum fakat dınlendıgım zaman dızımın altı ve ustunde agrı hıssediyorum
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 PazartesiSavas bey, ameliyat sonrası devamlılık gösteren ağrılar ve hareket kısıtlamaları normal değildir. Fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanına başvurmanız akıllıca olur. Bu uzmanlar, menisküs ameliyatı sonrası iyileşme sürecini daha detaylı bir şekilde değerlendirip size uygun tedavi ve egzersiz programları önerebilirler. Aynı zamanda, ameliyat sonrası komplikasyonlar yaşanıp yaşanmadığını kontrol ettirmek için ameliyatınızı gerçekleştiren cerrahla da tekrar görüşmeniz faydalı olabilir.